It is currently Thu 29 Jun, 2017 00:47

All times are UTC + 2 hours




 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Briefpapier aanpassen
PostPosted: Thu 13 Nov, 2014 19:01 
Registered
Registered

Joined: Thu 02 Oct, 2014 20:16
Posts: 7
Ik heb in facturama een nieuw bestand Briefpapier.pdf gemaakt met bedrijfs logo maar toch als ik een nieuwe factuur maak pakt hij het oude briefpapier terug. In de support bij facturama met de alt toets staat wel de goede briefpapier.pdf.
Hoe kan ik dit oplossen?

groeten

karel


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Briefpapier aanpassen
PostPosted: Sun 16 Nov, 2014 22:19 
Registered
Registered

Joined: Wed 13 Nov, 2013 14:07
Posts: 19
Location: Zaanstad
Ik heb inderdaad hetzelfde probleem, moest het banknummer verwijderen en enkel de IBAN neerzetten maar met geen mogelijkheid meer in orde te krijgen.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Briefpapier aanpassen
PostPosted: Tue 18 Nov, 2014 21:33 
Registered
Registered

Joined: Thu 02 Oct, 2014 20:16
Posts: 7
Ik wil mijn brief papier graag veranderen maar de nieuwe briefpapier.pdf pakt hij niet. Ook als ik er geen briefpapier pdf zelf in zet blijft de oude zelf gemaakte briefpapier pdf terug komen. Waar kan dit aan liggen? Hoe kom ik hier uit?


Graag uw reactie.......

groeten karel


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Briefpapier aanpassen
PostPosted: Tue 09 Dec, 2014 00:59 
Registered
Registered

Joined: Wed 13 Nov, 2013 14:07
Posts: 19
Location: Zaanstad
Bert,

Het volgende heb ik uitgevoerd om het probleem op te lossen.

- Hele facturama verwijderd (na backup SQL)
- Herinstallatie via appstore
- Geopend met ALT
- Briefpapier vervangen door eigen briefpapier.pdf
- Regels in PDF gewijzigd en opgeslagen als briefpapier.pdf
- Rechten vergeleken met oude briefpapier file.

Conclusie na openen facturama is dat deze nog steeds het originele/vorige briefpapier inlaadt.

Is hier nog een aanvulling voor of ergens een cache file die verwijderd moet worden zodat de nieuwe gegevens uit de pdf worden geladen.?

Ik hoor graag van je.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Briefpapier aanpassen
PostPosted: Fri 12 Dec, 2014 20:03 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sat 25 Dec, 2004 16:19
Posts: 423
Richard van Wijngaarden wrote:
Conclusie na openen facturama is dat deze nog steeds het originele/vorige briefpapier inlaadt.
Zorg er in ieder geval voor dat je de optie 'Gebruik achtergrond' uit hebt staan.
Verder zit er op dit gebied een bug in Facturama. De update is vandaag naar Apple gestuurd.



_________________
Met vriendelijke groeten,

Bert Rozenberg
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

cron