It is currently Mon 19 Nov, 2018 05:00

All times are UTC + 2 hours




 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Aantallen op factuur
PostPosted: Mon 17 Dec, 2012 22:03 
Registered
Registered

Joined: Sun 24 Jun, 2012 12:44
Posts: 10
Ik heb mijn eerste factuur gemaakt en heb onmiddellijk al een probleem.
Van een bepaald aantal heb ik 12.000 stuks, op de factuur wordt in de eerste kolom 12.0
afgedrukt, de berekening klopt wel, kan deze kolom breder ingesteld worden zodat het
volledige aantal afgedrukt wordt ?
Ik gebruik mijn eigen ontworpen briefpapier, in voorvertoning kan je enkel de buitenste
kader vergroten of verkleinen.

Bedankt


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Aantallen op factuur
PostPosted: Tue 18 Dec, 2012 21:32 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sat 25 Dec, 2004 16:19
Posts: 427
Patriek Vandenbussche wrote:
kan deze kolom breder ingesteld worden zodat het
volledige aantal afgedrukt wordt ?

Op dit moment niet. Ik zal het meenemen in een volgende versie.



_________________
Met vriendelijke groeten,

Bert Rozenberg
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Aantallen op factuur
PostPosted: Fri 04 Jan, 2013 13:30 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sat 25 Dec, 2004 16:19
Posts: 427
admin wrote:
Patriek Vandenbussche wrote:
kan deze kolom breder ingesteld worden zodat het
volledige aantal afgedrukt wordt ?

Op dit moment niet. Ik zal het meenemen in een volgende versie.


Inmiddels is versie 1.3 bij Apple aangeboden. Binnen een paar dagen komt deze beschikbaar.
De breedte van de eerste kolom is nu via het programma Terminal aan te passen:
    - Start Terminal
    - Voer de volgende opdracht in:
    defaults write nl.mrose.facturama ColumnWidth -int XX
    waarbij XX de breedte van de kolom is.
    De standaard (en minimum) waarde is 30.



_________________
Met vriendelijke groeten,

Bert Rozenberg
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Aantallen op factuur
PostPosted: Sat 26 Jan, 2013 14:04 
Registered
Registered

Joined: Sun 24 Jun, 2012 12:44
Posts: 10
Beste, uitstekend, hartelijk dank hiervoor.

Nu alleen nog de zendnota mogelijkheid en het is 100 % in orde!!
Sorry hoor, maar ik blijf erbij dat je geen factuur maakt op basis van een offerte, een factuur maak je op basis van wat geleverd werd, en dat is de zendnota !
Nu maak ik een offerte, print deze af, en kleef een labeltje boven offerte met " PAKBON ", niet proffesioneel vindt ik, heel jammer dat je hier niet wil op ingaan.

Groeten,
Patriek


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

cron