It is currently Fri 23 Jun, 2017 01:49

All times are UTC + 2 hours




 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: BHC werkt niet meer
PostPosted: Sat 24 Apr, 2010 15:44 
Registered
Registered

Joined: Tue 02 Feb, 2010 13:13
Posts: 4
Ik krijg de volgende foutmelding:

Image


Graag hulp.

Groet,

Randy Geway


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: BHC werkt niet meer
PostPosted: Sat 24 Apr, 2010 22:32 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sat 25 Dec, 2004 16:19
Posts: 423
Randy Geway wrote:
Ik krijg de volgende foutmelding:


Wanneer krijgt u de melding?
Welke versie gebruikt u?
Heeft u de laatste versie al geprobeerd?



_________________
Met vriendelijke groeten,

Bert Rozenberg
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: BHC werkt niet meer
PostPosted: Sat 24 Apr, 2010 23:04 
Registered
Registered

Joined: Tue 02 Feb, 2010 13:13
Posts: 4
De melding verschijnt wanneer ik BHC heb gestart. Het betreft versie 1.1.0.1. De laatste versie volgens mij.
Het heeft volgens mij te maken met het bestandje nl.mrose.Bridge.Hand.Composer.plist

Is er een manier om alle verwijzingen op mijn PC (register) te verwijderen, zodat ik een demo-versie kan aanmaken en die dan weer registreren?

Met vriendelijke groet,

Randy Geway


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: BHC werkt niet meer
PostPosted: Mon 26 Apr, 2010 20:03 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sat 25 Dec, 2004 16:19
Posts: 423
Randy Geway wrote:
Het heeft volgens mij te maken met het bestandje nl.mrose.Bridge.Hand.Composer.plist

Is er een manier om alle verwijzingen op mijn PC (register) te verwijderen,
zodat ik een demo-versie kan aanmaken en die dan weer registreren?

BHC maakt geen gebruik van het Windows-register. Alles wordt weggeschreven in het genoemde plist bestand.
Als je dat weggooit, heb je weer een verse versie.



_________________
Met vriendelijke groeten,

Bert Rozenberg
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: BHC werkt niet meer
PostPosted: Sun 27 Jun, 2010 21:11 
Registered
Registered

Joined: Mon 21 Jun, 2010 20:37
Posts: 1
Ik heb vorige week Bridge Hand Composer aangeschaft (nadat ik eerder de demo-versie had geprobeerd), maar ik krijg dezelfde foutmelding.

Hoe is dit uiteindelijk opgelost? Wat moet ik doen?

Alvast bedankt,
Martien van de Kerkhof


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: BHC werkt niet meer
PostPosted: Sun 27 Jun, 2010 21:29 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sat 25 Dec, 2004 16:19
Posts: 423
Martien van de Kerkhof wrote:
Ik heb vorige week Bridge Hand Composer aangeschaft (nadat ik eerder de demo-versie had geprobeerd), maar ik krijg dezelfde foutmelding.

Hoe is dit uiteindelijk opgelost? Wat moet ik doen?

Het bewuste bestandje weggooien.



_________________
Met vriendelijke groeten,

Bert Rozenberg
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

cron