Mountain Rose Support
http://forum.mrose.nl/

Gigaset 820A
http://forum.mrose.nl/viewtopic.php?f=18&t=337378
Page 1 of 1

Author:  Simon Mills [ Thu 14 Nov, 2013 15:29 ]
Post subject:  Gigaset 820A

Does Gigasync work with 820As?
I'm running Mavericks and keep on getting Error message 201.
However the weird thing is that once I've paired the phone with Gigasync, Siemens' own proprietory Quicksync becomes partially functional. I can drag and drop .vcfs but only if I first drop them on the desk top.... It feels like it nearly works...
But if it doesn't £19.99 feels like a lot of money for nothing.
any ideas?
Simon

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/