It is currently Sun 20 Aug, 2017 11:54

All times are UTC + 2 hours




 Page 1 of 1 [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Gigasync does not transmit the "+" in front of country code
PostPosted: Sun 09 Sep, 2012 18:53 
Registered
Registered

Joined: Sun 09 Sep, 2012 18:02
Posts: 1
..I bought your Gigasync app. ...works basically, but does not transmit the "+" sign in front of the country code . I am using it on an iMac with OSX 10.8....

let me know if there is a fix , otherwise I will have to return the app to the itunes app store as defective...


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Gigasync does not transmit the "+" in front of country c
PostPosted: Sun 09 Sep, 2012 22:24 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sat 25 Dec, 2004 16:19
Posts: 424
Michael Malms wrote:
..I bought your Gigasync app. ...works basically, but does not transmit the "+" sign in front of the country code.
In general the + sign is kind of useless on a residential phone. It's invented for mobile phones to handle situations where the international code changes when you travel to different parts of the world. Most people don't take their residential phone with them when they travel around the world.
Due to this GigaSync translates the + sign to the international access code used at the residential location. This also offers the option to add extra digits in situations where you have to request an outside line.



_________________
Met vriendelijke groeten,

Bert Rozenberg
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

cron