It is currently Fri 21 Jul, 2017 22:44

All times are UTC + 2 hours




 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Show Graph function
PostPosted: Thu 02 Oct, 2008 17:37 
Registered
Registered

Joined: Thu 02 Oct, 2008 06:10
Posts: 2
Hi,

When I use "show graph" function for the logs, it seems that it was supposed to display the log analysis graph in a "Map" frame.

However, the "Map" frame displayed nothing, but the analysis graph is displayed in "Map Preview" under GeoTag instead.

Does this work by design?

Thanks,
Yngwie


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Show Graph function
PostPosted: Sun 05 Oct, 2008 15:00 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sat 25 Dec, 2004 16:19
Posts: 424
ytseajm wrote:
Does this work by design?

That's a bug.
Thanks for the clear description.
I'll try to fix it within the next couple of days.



_________________
Met vriendelijke groeten,

Bert Rozenberg
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Show Graph function
PostPosted: Sun 05 Oct, 2008 16:14 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sat 25 Dec, 2004 16:19
Posts: 424
admin wrote:
ytseajm wrote:
Does this work by design?


I'll try to fix it within the next couple of days.


It has been fixed. New version available online.



_________________
Met vriendelijke groeten,

Bert Rozenberg
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

cron