It is currently Fri 20 Jul, 2018 06:40

All times are UTC + 2 hours




 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: RCR = ??
PostPosted: Sat 24 May, 2008 07:42 
Registered
Registered

Joined: Thu 22 May, 2008 19:55
Posts: 7
Today, after registering ( :lol: ), i tried downloading data log again.

RCR field returned ??, and probably therefore I'm not able to export the log (no buttons will appear).

Lat/long values are correct, and double-clicking the value will take me to the correct spot on the google maps.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: RCR = ??
PostPosted: Sat 24 May, 2008 09:40 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sat 25 Dec, 2004 16:19
Posts: 427
phobia wrote:
RCR field returned ??, and probably therefore I'm not able to export the log (no buttons will appear). .

That's not the reason. Due to some internal handling the buttons will only appear when there are at least 10 entries in the listbox.



_________________
Met vriendelijke groeten,

Bert Rozenberg
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: RCR = ??
PostPosted: Sat 24 May, 2008 10:56 
Registered
Registered

Joined: Thu 22 May, 2008 19:55
Posts: 7
Ok, that seems to be the case.

I'm not going to ask which design pattern suggests doing that kind of internal handling :) It doesn't matter now that I know it.

Thanks again for clarification!


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

cron