It is currently Sun 17 Dec, 2017 21:20

All times are UTC + 2 hours




 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Sky Server
PostPosted: Sun 20 Apr, 2008 11:51 
Registered
Registered

Joined: Sun 20 Apr, 2008 11:17
Posts: 1
I have Sky Broadband which requires SSL connection.

There is no box in TopPop3 for SSL therefore I am unable to connect to the Server


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sky Server
PostPosted: Sun 20 Apr, 2008 20:37 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sat 25 Dec, 2004 16:19
Posts: 425
ronsil wrote:
There is no box in TopPop3 for SSL therefore I am unable to connect to the Server


I'll look into it.



_________________
Met vriendelijke groeten,

Bert Rozenberg
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sky Server
PostPosted: Tue 22 Apr, 2008 10:56 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sat 25 Dec, 2004 16:19
Posts: 425
ronsil wrote:
There is no box in TopPop3 for SSL therefore I am unable to connect to the Server

Try this one: TopPop3SSL.
I've limited options to test it, so I like to know your experiences.



_________________
Met vriendelijke groeten,

Bert Rozenberg
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

cron